Tiedoksi Pärnu-laivan aikataulut:

27.06.2018 Helsinki – Tallinna 10.30 – 12.30 TallinkSilja m/s Megastar
01.07.2018 Tallinna – Helsinki 19.30 – 21.30 TallinkSilja m/s Megastar

Sebastian

Anton grönlund ni behöver inte komma efter sebastian lindqvist är out.h.kenneth

Maija

Peetu jää illan pelistä pois, eli jos Sebastian haluaa tulla mukaan niin mahtuu kyllä!

Hei,

Materiaaleissa (PÄRNU_2018-kansiossa) on nyt PÄRNU-lähtijälistan vedos. TARKISTAKAA TIEDOT osaltanne mahdollisimman nopeasti tai ilmoittakaa korjauksista ja täydennyksistä minulle vaikka sähkökpostilla tai puhelimella tai vaikka tähänkin vastaten.

Ruokailuista: Jokainen VOI valita itselleen haluamansa ruokailujärjestelyn, Mutta edellisellä kerralla puolihoito koettiin aika mielekkääksi. Otettaisiinko se sitten kaikille, niin olisi illan ruokailu sillä hoidossa?

T: Juha

Meidän tiedot ok. Haluamme 4 hengen sviitti jos on mahdollista. Puolihoito.

Fanny

Fannylle puolihoito

Hei,

Pärnun matkavarauksen viimeistely lähestyy. Aikataulu siinä on seuraava. Lopulliset lähtijäluettelot ja varaukset tulee tehdä tämän kuun loppuun mennessä matkatoimistolle. Teen lopullisen lähtijäkyselyn perustuen alustavaan varaukseen ja minulle tehtyihin muihin ilmoituksiin tässä ihan pian, eli viikonloppuna varmastikin. Se tulee tänne nimenhuutoon. Siihen tulee olla vastattuna ensi viikon loppuun mennessä, eli 27.5. viimeistään.

Reissu tulee sitten olla maksettuna 10. kesäkuuta joukkueelle. Lopullisen hinnan saamme tietää noin 5. kesäkuuta jälkeen, kun saamme lopullisen laskun. Mutta aika tarkan tiedon voi arvella tarjouksesta, joka on materiaaleissa (hotellihan oli Strand Spa). Lisäksi hintaan tulee lisää joukkueen yleisiä kuluja (joukkuekohtaiset turnausmaksut, huoltovälineitä, valmentajien matka). Arvioisin esimerkiksi, että esim. 2 hh huoneessa majoittuvan pelaajan hinta voisi olla suunilleen:

380 € henkilömaksu pelaajalle 2hh huoneessa
36 € puolihoito (tämä oli alustavasti eniten kannatusta saanut vaihtoehto ruokailuihin, mutta kommentoidaan tätä vielä kun teen kyselyn)
100 € muut maksut
-50 € seuran tuki

Tästä tulisi noin 466 €. Sitten jos hänellä on vanhempi mukana ko. huoneessa, vanhempi maksaa noin

370 € henkilömaksu aikuiselle
36 € puolihoito

Eli 406 €. Mutta näissä on nyt jonkin verran virhevaraa, koska esim. lopullinen lähtijämäärä vaikuttaa. Huomatkaa siis myös, että jokaiselle lähtevälle henkilölle tullaan laskemaan oma hinta, joka vastaa juuri ko. henkilön huone-/matkajärjestelyä.

Edvin

Inkoon Lions valitettavasti ilmoitti ettei tänä vuonna tue turnausmatkaamme kuten viime vuonna teki.

Maija

IIF järjestää tänäkin vuonna futisleirin! Ilmoittautuminen ja lisätiedot on auki osoitteessa: